BLOG

Dia Internacional de la Dona

2017-03-08 09:08

En el Dia Internacional de la Dona recordem un dels pensaments que ens va deixar l'enyorada #MontserratRoig : "Pregunteu-li a un home que pren decisions importants per a la col·lectivitat on és el pal de fregar el dia que la rentadora vessi, i veurem què us contestarà". 

 

Àcid hialurònic en estat pur

2017-03-08 09:00

Un cop més apostem per la ciència cosmètica i us presentem el tractament Almein: àcid hialurònic 100% en estat pur, capaç de retenir la hidratació en un alt percentatge, estimulant les fibres de col.lagen, redensificant l'òval i regenerant l'òval. Un regal antienvelliment per a tot tipus de pell que us deixarà meravellades.

Entrevista a Eva Puig-Ventura

2017-03-03 09:00

El programa Gidona de Televisió de Girona ha visitat Estètica Marta i ha entrevistat l'Eva. En uns minuts explica la història del nostre centre, la filosofia que ens impulsa a treballar dia rere dia per vosaltres i els plans de futur que tenim.

 

Coolifting

2017-02-22 09:00

Els qui ens coneixeu sabeu que sempre busquem les darrers novetats en cosmètica i estètica per tal d'oferir-vos el millor servei possible. Avui us presentem un tractament innovador i espectacular, que a través de la crionització té un efecte lífting a la cara i aconsegueix atenuar de manera espectacular les marques d'expressió, redefinir l'òval i combatre la flaccidesa. 
Apte per a tot tipus de pell, pots fer-ne un tractament periòdic i també una sessió específica per a una ocasió especial.
Vine a provar-ho, els resultats et convenceran.

Rituals en masculí

2017-02-01 09:00

D'un temps ençà tenir cura del cos des d'un punt de vista estètica ja no és exclusiu de la dona: l'home també ho fa i té unes necessitats diferents. Per això calen productes específics i tractaments adequats a la diversitat de pell entre home i dona. A Estètica Marta, a banda de les higienes facials bàsiques, oferim una línia de cosmètica exclusiva per a la pell de l'home, tant per a tractaments en cabina per combatre l'excés de sèu o les arrugues d'expressió com per continuar a casa i optimitzar els resultats.

 

Ítems: 1 - 5 de 57
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>